Conferentie over dilemma's bij ouderschap van mensen met een verstandelijke beperking

Kinderwens en ouderschap van mensen met een verstandelijke beperking zijn beladen onderwerpen met veel maatschappelijke aandacht. Professionals, beleidsmakers en politiek worstelen met de dilemma’s. Uiteenlopende opvattingen botsen met elkaar wanneer de rechter het belang van het kind afweegt tegenover het belang van ouders. Om meer inzicht te krijgen in deze vraagstukken organiseert het Expertisecentrum William Schrikker in samenwerking met het Werkgezelschap Ouderschap & Kinderwens de conferentie ‘Wat weegt het zwaarst?’ - Dilemma’s in de rechtspraak rond ouderschap van mensen met een verstandelijke beperking.

Wanneer

Donderdag 8 november 2012 van 15.00 tot 20.00 uur.

Waar

Utrecht.

Voor wie

Mensen die betrokken zijn bij rechtszaken over ouderschap van mensen met een verstandelijke beperking zoals gedragsdeskundigen, managers in de jeugdzorg en gehandicaptenzorg, juristen en advocaten, AVG- en AMK artsen.

Kosten

€ 125

Informatie en aanmelden

Aanmelden kan via de website van het Expertisecentrum William Schrikker. Hier kun je ook terecht voor meer informatie.

Bekijk de flyer (pdf)

50% korting op E-learning kijk op kinderwens

Ook mensen met een verstandelijke beperking kunnen een kinderwens hebben. Hoe ga je daar als medewerker mee om? En hoe kun je de juiste ondersteuning bieden? Onze speciale e-learningmodule helpt als deze vraag op je pad komt.

Deze zomer bieden wij de e-learning aan met 50% korting.

Lees meer over de e-learning kijk op kinderwens en meld je aan.

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten