EMB Congres 'Eigen invloed'

Dit congres is vol, aanmelden is niet meer mogelijk!

Platform EMG en het Kennisplein Gehandicaptensector organiseren het congres 'Eigen invloed. Mensen met EMB kunnen vaak niet of nauwelijks praten, dus hoe kom je er dan achter wat ze precies willen? Hoe kun je ervoor zorgen dat zij invloed hebben op hun dagelijks leven? Daarover gaat dit congres, maar ook over de invloed van ouders en professionals. We praten erover, laten mooie praktijkvoorbeelden zien en bieden informatie die je kan ondersteunen. Jouw inbreng is van grote waarde!

Wanneer

21 maart 2012 van 9.00 uur tot 17.00 uur

Waar

Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle

Voor wie

Iedereen die professioneel of persoonlijk betrokken is bij kinderen, jongeren of volwassen met een ernstige meervoudige beperking en een ontwikkelingsleeftijd lager dan 24 maanden, zoals (ambulant) begeleiders, leerkrachten zml/mytyl/tyltyl, logopedisten, gedragsdeskundigen, coördinatoren, intern/coördinerend begeleiders, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, ouders en verwanten.

Inhoud

Tijdens het congres kun je ideeën opdoen en leren van ervaren professionals. Na afloop kun je met de persoon met EMB en naastbetrokkenen het geleerde toepassen in de praktijk. We laten zien dat ook personen met EMB eigen invloed willen en kunnen hebben. We beginnen de dag plenair. We laten zien waarom eigen invloed ook voor personen met EMB van groot belang is. Daarna kun je kiezen uit 20 workshops, in totaal kun je er 3 volgen.

De dagvoorzitter is Hans Kröber en de plenaire sprekers zijn Carla Vlaskamp, Rita van Burgsteden, Karin de Geeter en Anouk Bolsenbroek

Kosten

€ 160,-  inclusief koffie/thee, lunch en drankje. Voor ouders, verwanten en donateurs zijn een beperkt aantal kaarten tegen gereduceerd tarief verkrijgbaar.

Contactpersoon

foto

Wilma van Kessel

Managementassistent kwaliteit en innovatie gehandicaptenzorg

(030) 789 23 13

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten