Bijeenkomst Ontwikkelingsgericht ondersteunen

Allerlei maatschappelijke ontwikkelingen zorgen ervoor dat het werkveld zich opnieuw moet oriënteren op de (arbeidsmatige) dagbesteding. Dat maakt het niet eenvoudig om mensen met een beperking goed te ondersteunen en een passende werkplek te vinden. Het leernetwerk Ontwikkelingsgericht Ondersteunen organiseert daarom opnieuw een bijeenkomst voor iedereen die inspiratie wil opdoen.

Wanneer

Dinsdag 22 januari 2013

Waar

DROOM, Elst (Gld.)

Voor wie

Iedereen die betrokken is bij (arbeidsmatige) dagbesteding en mensen met een beperking wil helpen een werkplek te vinden die recht doet aan hun talenten.

Kosten

Deelname is gratis.

Inhoud

Via gastsprekers, een film en onderlinge uitwisseling van kennis en ervaringen, bruikbare methodieken en goede voorbeelden krijg je veel nieuwe informatie om zelf aan de slag te gaan. De 8 organisaties die in het leernetwerk samenwerken vertellen over hun ervaringen. Zij werken aan ontwikkelingsgerichte cliënttrajecten en filmen de individuele vorderingen. Of schrijven een actieplan om opgedane kennis en ervaringen binnen de organisatie te verankeren.

Overige onderwerpen:

  • Mogelijkheden om van dagbesteding te komen tot werk in een regulier bedrijf
  • AWBZ / WMO in relatie tot arbeidsmatige dagbesteding
  • Een ervaringsdeskundige cliënt vertelt over het belang van de juiste werkhouding

Naar het programma (pdf)

Naar het aanmeldingsformulier  (externe link)

Contactpersoon

foto

Karin van Soest

Programmamedewerker kwaliteit en innovatie gehandicaptenzorg

(030) 789 25 42

Impressie slotconferentie

diapresentatie slotconferentie

 

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten