Diana Kole: 'Een zorgsector waar de persoonlijke drijfveren en mogelijkheden van cliënten centraal staan'

Een zorgsector waar de persoonlijke drijfveren en mogelijkheden van cliënten centraal staan is mijn ambitie. Zelfmanagement, eigen regie voeren en meedoen in de samenleving op een manier die bij hen past, zijn daarin kernwaarden. Om cliënten die kans te bieden is efficiënte samenwerking tussen zorgprofessionals en andere disciplines van belang.

Bezig met

Als kennismanager bij het programma In voor zorg! inventariseer ik goede voorbeelden, ervaringen, tips, tools en andere relevante informatie op het gebied van ketenzorg met als doel dit verder te verspreiden. Daarnaast organiseer ik bijeenkomsten waar kennis en ervaringen worden uitgewisseld om professionals te ondersteunen bij efficiënte ketensamenwerking.

Verdiensten

In mijn achtergrond als loopbaancoach en onderwijskundige heb ik gewerkt met kwetsbare doelgroepen. Ik heb hen begeleid bij het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden om mee te doen op de arbeidsmarkt, een sociaal leven op te bouwen en inzicht te krijgen in de eigen mogelijkheden en drijfveren. Daarnaast heb ik als projectleider een organisatie in de ouderzorg geadviseerd bij het opzetten van een steunpunt voor ouderen in de wijk en heb ik een praktijkwerkplaats voor gemeenteambtenaren begeleidt in regie en samenwerking. Hierbij aansluitend heb ik voor hen een overzicht gemaakt van instrumenten die een prognose geven van de behoefte aan zorg en woningen op lange termijn.

Over de auteur

thumbnail

Diana Kole

Kennismanager In voor zorg!

(030) 789 23 79

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten