'Verbinden, inspireren en bouwen'

Dat is voor mij dé manier om een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven van mensen met een beperking. En, niet minder belangrijk, aan die van hun zorgverleners. Het belang van die twee groepen staat voor mij centraal in de projecten die ik doe. Door hun kennis en ervaringen te verbinden ontstaat de energie die nodig is om door te bouwen aan (nog) betere zorg!

Bezig met

Vanuit het programma Kwaliteit en Innovatie Gehandicaptenzorg ben ik projectleider van Het Verbeterprogramma Gehandicaptenzorg. Dit programma ondersteunt organisaties bij het verbeteren van de zorg- en dienstverlening op een specifiek thema. Daarnaast ben ik als coach betrokken bij In voor zorg! Dichtbij of op de werkvloer bijdragen aan de kwaliteit van leven van mensen met een beperking is de rode draad in mijn werk.

Verdiensten

In alles wat ik doe wil ik meehelpen om de zorg aan mensen met een beperking beter te maken. Ik ben een adviseur met managementervaring in de zorg, waardoor ik de uitdagingen van de werkvloer goed ken. Mijn doel is om professionals te inspireren en uit te dagen om naar oplossingen te zoeken buiten de gebaande paden. Creatief zijn en daarbij gebruik maken van de kennis die er volop is in de sector. Als dat lukt, met de cliënt als uiteindelijke winnaar, voel ik me trots.

Over de auteur

thumbnail

Thirza Tamboer

Programmamedewerker kwaliteit en innovatie gehandicaptenzorg

(030) 789 23 13 (secretariaat)

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten