Pauline van Tienhoven: 'Overbrengen wat je bedoelt'

Helder en duidelijk zeggen waar het om gaat, zonder omhaal van woorden of gewichtige termen, dat is waar ik naar streef en waar ik anderen bij wil helpen. Een begrijpelijke en prettig leesbare tekst is belangrijk, maar ook de manier waarop je je boodschap overbrengt. Sociale media spelen daarbij een steeds grotere rol. Ik wil graag uitzoeken hoe we dit het beste kunnen inzetten.

Bezig met

Ik schrijf en redigeer teksten voor het Kennisplein Gehandicaptensector en voor de website van Vilans. Inhoudelijke teksten en uitnodigingen, maar ook blogs en tweets. Over alle onderwerpen die actueel zijn in de sector, zoals vrijheidsbeperking, inclusie, seksueel misbruik en het meer betrekken van de cli├źnt bij zijn ondersteuning.

Verdiensten 

Samen met mijn collega's van het webteam en het programma heb ik de website van het Kennisplein Gehandicaptensector en Vilans gebouwd en gevuld. Elke twee maanden maak ik een Nieuwsflits, het e-zine van het Kennisplein. Als de bezoekcijfers daarna stijgen en nieuwe aanmeldingen binnenkomen is mijn dag goed.

Over de auteur

thumbnail

Pauline van Tienhoven

Webredacteur kwaliteit en innovatie gehandicaptenzorg

(030) 789 24 62

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten