Jeroen Zomerplaag

Jeroen Zomerplaag is werkzaam bij Philadelphia als senior beleidsmedewerker. Hij houdt zich bezig met tal van inhoudelijke vraagstukken in het bijzonder op het gebied van ambulante ondersteuning, dagbesteding en jeugd. Jeroen is goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de sector en beschikt over een groot netwerk. Hij kan de vraagstukken rondom ouderschap en kinderwens van mensen met een verstandelijke beperking plaatsen in de maatschappelijke ontwikkelingen, is op de hoogte van verschillende opvattingen hierover en kent veel andere mensen die bij dit thema betrokken zijn.

Jeroen hecht veel waarde aan zelfbeschikking en een volwaardige positie van mensen met een verstandelijke beperking in de samenleving. Tegelijkertijd onderkent hij de dilemma’s waar hulpverleners vaak mee te maken hebben in de ondersteuning van ouders met een verstandelijke beperking en cliënten met een kinderwens. Zijn standpunt is dat zowel hulpverleners als ouders serieus genomen moeten worden en moeten worden bijgestaan bij het maken van overwegingen en keuzes. Hij is ervan overtuigd dat met respect voor elkaar en adequate ondersteuning problemen vaak zijn te voorkomen of te beperken.

Terug naar de expertisevinder

Informatie

Jeroen Zomerplaag

Wijersstraat 1
3811 MZ Amersfoort
(033) 760 24 21
http://www.philadelphia.nl
  1. ExpertExpert
  2. Experts werkgezelschap Ouderschap en KinderwensExperts werkgezelschap Ouderschap en Kinderwens

Deze website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten